Kopitari i papkari - Zebu
rasprostranjenost:Istočna Afrika, zapadna Indija
životni vek:/
stanište:/



saznajte Više o ovoj vrsti:
Živi u Istočnoj Africi i Zapadnoj Indiji, gde je sveta životinja „sveta krava“. Vrlo je otporan i izdržljiv, pa se upotrebljava za dobijanje novih rasa goveda.

Mužjaci u zavisnosti od kondicije, mogu da imaju grbu tešku do 15 kg, koja predstavlja rezervu masti.


zatvori x
Kako do nas?
Radno vreme u letnjem periodu od 09.00 do 21.00
Radno vreme u zimskom periodu od 09.00 do 20.00
Tel/Fax: +381 (0)35 244 728