majmuni - mali belonosi
rasprostranjenost:zapadni deo Afrike
životni vek:oko 20 godina
stanište:tropske kišne šume



saznajte Više o ovoj vrsti:
Žive u grupama sastavljenim od jednog mužjaka, nekoliko ženki i njihovog potomstva. Brane svoju teritoriju.

Aktivni su tokom dana. Najviše vremena provode na drveću. Pare se tokom cele godine. Nakon graviditeta, koji traje sedam meseci, ženka rađa jedno mlado.


zatvori x
Kako do nas?
Radno vreme u letnjem periodu od 09.00 do 21.00
Radno vreme u zimskom periodu od 09.00 do 20.00
Tel/Fax: +381 (0)35 244 728